Vize je lepší

Vize je lepší

02.05. 2010 - Všeobecné

Začínáte pochybovat, že je kvalitní technika důležitější než vize samotná? Přestává vás bavit neustále sledovat technologické novinky, uvažovat kde na to všechno vezmete peníze a zda se vůbec koupí nového fotoaparátu zlepší i vaše fotografie?

Vlastníte-li špičkovou fotografickou výbavu, je to dobré, ale pokud vám schází vize, tak vám tato špičková výbava moc nepomůže. Zní to jako otřepaná fráze, ale něco na tom opravdu je. Pokud jste si tuto pravdu konečně uvědomili a nebo pokud jste ji prohlédli už dávno, ale máte pocit, že vašim fotografiím stále něco schází, rád bych vám doporučil vynikající elektronické publikace mého oblíbeného kanadského fotografa jménem David duChemin.

GEAR IS GOOD. VISION IS BETTER

Tato poslední publikace VISION IS BETTER, kterou David publikoval, shromažďuje na 116 stránkách 50 nejoblíbenějších příspěvků z jeho blogu http://davidduchemin.com. David na jeho blogu a pomocí eBooků předává své cenné zkušenosti široké veřejnosti a snaží se nás přesvědčit jak  je důležité zlepšovat naše dovodnesti a ne utrácet za lepší a lepší výbavu doufaje, že se tím zlepší naše výsledky.

Vision is better

Nejedná se o první eBook, ale je to v pořadí již desátá elektronická publikace, kterou si můžete zakoupit za sympatických $5 USD. Pokud ovládate angličtinu, vřele vám tyto eBooky doporučuji. Není nad to se přesvědčit jak „snadno“ je možné své dovednosti zlepšovat.

Všechny elektronické publikace ve formátu PDF si můžete zakoupit na stránkách http://www.craftandvision.com/.

Autor

Ačkoliv mě živí převážně IT služby, fotografie, film a cestování je mi životní vášní, které jsem doslova podlehl. Rád poznávám nová místa a lidi, proto nevynechám jedinou příležitost sbalit věci a vyrazit za dobrodružstvím.

Vyjádřete svůj názor